Up Service Despagubiri

Despăgubire record !!! Peste 1 milion de euro și pensie pe viață !!!

Societatea noastră Up Service Despăgubiri a obținut o despăgubire record pentru un roman accidentat de o mașină în Italia, peste UN MILION DE EURO ȘI PENSIE PE VIAȚĂ !!!

T.C. a fost victima unui accident rutier în Italia în urmă cu 5 ani. Accidentul a avut loc în data de 23 ianuarie 2012, în jurul orei 22,30, pe teritoriul localității Sant-Angelo Romano, pe via Tiburtina, la km 21 – 200. Românul, T.C., în vârstă de 38 de ani la acea dată, se angajase să treacă strada deși în acea zonă nu exista o trecere de pietoni. A fost lovit de o mașină Renault, condusă de o femeie, D.S. , care l-a luat în plin pe parbriz, apoi l-a aruncat pe asfalt. Femeia a chemat imediat forțele de ordine și ambulanza, dând primul ajutor accidentatului.

Românul se afla pe stradă, conform declarațiilor date de carabinieri și ulterioarelor analize, în comă alcoolică, judecătorul a stabilit că  vinovat de accident este șoferul mașinii. O sumă uriașă obținută de avocatul românului, Gianluca Trabalza din Foligno, ținând cont că nici în cazul accidentelor soldate cu persoane decedate nu se mai obțin asemenea sume.

Carabinierii ajunși la fața locului au stabilit că vina este în totalitate a conducătorului auto, deși victima a încercat să treacă strada printr-un loc nepermis, fără marcaje de trecere de pietoni. Mai mult de atât, personalul medical de pe ambulanță a declarat că românul se afla în comă etilică.

Consecințele accidentului: leziuni foarte grave care au cauzat invaliditate permanentă (70%) pentru 360 de zile.

Familia a contactat Up Service Despagubiri, iar cazul a fost preluat de avocatul Gianluca Trabalza, care a reușit după 5 ani să obțină din partea societății de asigurări (Vittoria Assigurazioni SpA) despăgubiri în valoare de peste UN MILION DE EURO (1.048.768,56 euro), plus ulterioare dobânzi datorate întârzierilor de plată cauzate de societatea asiguratoare. Asistența dată de avocat a fost completă, în plus, avocatul italian a reușit să obțină pentru român și o pensie permanentă de 800 euro.

Articole de presă :