Up Service Despagubiri

Despre noi

Cine este Up Service Despagubiri?

Up Service Despăgubiri are peste 30 ani de experienţă în despagubiri accidente rutiere

Despre noi

Up Service Despăgubiri este o societate specializată, în cadrul căreia activează mediatori, jurişti, avocaţi, ingineri auto, experţi tehnici, evaluatori, consilieri medicali, psihologi cu experienţă de lucru de peste 15 ani in domeniul acordării despăgubirilor morale în cazul daunelor din asigurări. Unii dintre noi au lucrat chiar în cadrul unor societăţi de asigurări – despăgubiri daune morale şi materiale, despagubiri accidente rutiere, despagubiri rca, deci cunoastem sistemul de asigurari din interior şi de aceea considerăm că suntem cea mai bună alegere pentru dvs.

despagubiri accidente rutiere

Cu mai mult de 30 de ani de experiență în recuperarea daunelor morale și materiale cauzate de accidente rutiere, de activități de malpraxis medical sau de greșeli cu răspundere medicală și nu în ultimul rând, de persoane care ți-au făcut rău, dar și cu o colaborare româno-italiană de un deceniu în spatele nostru, putem asigura clienților noștri o tranziție post-traumtică umană și demnă.

Nu ne place să ne gândim la ce e mai rău – și e perfect normal să privim viața așa. Cu toate acestea, accidente se întâmplă – iar atunci când lovesc, pot fi devastatoare atât pentru victime, cât și pentru rudele acestora.

Șocul fizic, emotional și financiar cauzat de un accident rutier pot fi, într-adevăr, teribile. Aceste evenimente nefericite pot lăsa urme adânci în psihicul victimelor, cauzând traume greu de imaginat – și cu atât mai greu de suportat. Scopul nostru este să ajutăm victimele nevinovate ale acestor groaznice evenimente să se repună pe picioare.

Credem cu tărie că fiecare om merită o șansă de a trăi frumos, indiferent de evenimentele triste care l-au marcat. Credem cu tărie că victimele accidentelor merită o viață normală, în ciuda circumstanțelor anormale în care s-au văzut aruncate. Credem cu tărie că putem ajuta ca dreptatea și echilibrul să fie de partea ta – și pentru asta, am adunat o echipă de specialiști gata să îți ofere consultanță și asistență GRATUITĂ în vederea recuperării daunelor. Medici specialiști, consultanți și avocați – suntem cu toții aici, pentru tine și familia ta.

Nu putem da timpul înapoi, dar putem face ca viitorul victimelor să fie mai maleabil și mai puțin dureros.

Noi suntem răspunsul la problemele tale!
Up Service Despăgubiri îți oferă Gratuit servicii de consultanță și asistență specializată în caz de daună.