Up Service Despagubiri

Daune morale de peste 1.500.000 de euro pentru familiile a 2 victime decedate și un tânăr grav vătămat într-un accident rutier

Groaznicul accident de circulaţie petrecut în 30 martie 2021 s-a soldat cu moartea a 2 persoane și 1 persoană vătămată grav.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr de 18 ani, din comuna Scoarța, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Bălănești, din direcția comunei Scoarța către municipiul Târgu Jiu, pe fondul unei viteze excesive , într-o curbă la dreapta ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Prigoria, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat decesul a doi tineri V.C. de 16 ani și D.Z. de 18 ani și rănirea gravă a lui C.L.A.V. de 17 ani, toți din comuna Scoarța, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 18 ani, și rănirea unui bărbat, de 31 de ani, din comuna Prigoria, pasager în celălalt autoturism.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto de 18 ani și negativ pentru bărbatul de 41 de ani.

Cazul a fost preluat de Up Service Despăgubiri, societate specializată în despăbubiri accidente rutiere, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul despăgubirilor având birouri în toată România, dar și în Europa (Italia, Franța, Spania, Anglia, etc).

Având în vedere gravitatea faptelor, față de șoferul vinovat de producerea accidentului a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, fiind condamnat definitiv de Curtea de Apel Craiova la pedeapsa închisorii de 3 ani și 2 luni, ce urmează a fi executată în regim de detenție.

Dosarul penal a fost soluționat de Curtea de Apel Craiova, care a dispus obligarea firmei de asigurare la plata unei despăgubiri de 1.590.000 de euro către urmașii lui D.Z. și V.C., victime a accidentului și C.L.A.V. vătămat grav.

Pentru mai multe despre dosar click AICI pentru a vizualiza pe site portalul instanțelor de judecată al Ministerului de Justiție

Ați fost victimă într-un accident rutier ca şofer, biciclist, pieton sau pasager? Ați fost victimă într-un accident rutier ca şofer, biciclist, pieton sau pasager? Cei interesați de cazuri asemănătoare pot cere informații la numerele de telefon: 0737 704 182 sau 0721 487 075 .

Sursa Opinia Gorjului