Up Service Despagubiri

Familia unui român mort într-un accident în Italia a primit daune record de 1,3 milioane euro și o pensie de 3.400 euro/lună

Familia unui român mort într-un accident rutier în Italia a primit despăgubiri record de 1.290.000 de euro și o pensie lunară de 3.400 de euro pentru cele trei fete minore ale bărbatului decedat.

Soția și cei trei copii ai unui român mort într-un accident rutier în Italia vor primi despăgubiri record de aproape 1,3 milioane de euro, plus o pensie lunară de 3.400 de euro, scrie Rotalianul.

Accidentul s-a produs pe 5 aprilie 2022, pe autostrada A/4 Torino-Milano, în timp ce bărbatul și un coleg se îndreptau spre Verona, cu un Fiat Ducato înmatriculat în România. Lucrau în construcții și se întorceau de la o lucrare efectuată în Franța.

La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un camion cisternă. Impactul puternic nu le-a lăsat nicio șansă de supraviețuire celor doi români, care nu purtau centurile de siguranță. Ei au fost declarați decedați la locul accidentului.

Familia celui de-al doilea român mort în accident a obținut doar 95.000 de euro daune

Familia unui dintre români a angajat o firmă specializată în despăgubiri, care a reușit în final să obțină pentru femeie și cele trei fete minore daune de aproape 1,3 milioane de euro și pensii lunare totale de 3.400 de euro.

SURSA PRO TV

Ați fost victimă într-un accident rutier ca şofer, biciclist, pieton sau pasager? Cei interesați de cazuri asemănătoare pot cere informații la numerele de telefon: 0737 704 182 sau 0721 487 075 .