Up Service Despagubiri

Despăgubiri record de 1.400.000 de euro pentru victimele unui accident rutier, realizate de o echipă româno-italiană de profesioniști în asigurări

Despăgubiri record de peste 1,4 milioane de euro realizate de o echipă româno-italiană de profesioniști în asigurări de accidente din România și Italia, aceeași care a obținut un alt record de despăgubiri pentru un român din Sicilia, în urmă cu trei ani.

Atunci s-a reușit după 5 ani să se obțină din partea societății de asigurări (Vittoria Assigurazioni SpA) despăgubiri în valoare de peste UN MILION DE EURO (1.048.768,56 euro), plus ulterioare dobânzi datorate întârzierilor de plată cauzate de societatea asiguratoare. Asistența dată de avocat a fost completă, în plus, avocatul a reușit să obțină pentru român și o pensie permanentă de 800 euro. (CITEȘTE AICI)

Vara anului 2018 a zguduit dramatic o familie din localitatea Bălești, județul Gorj, în urma accidentului tragic, soldat cu pierderea vieții a doi tineri: B. S. în vârstă de doar 24 de ani și R. B., de 19 ani. Un BMW, care circula cu viteză, a încercat să depășească pe linie continuă autovehiculul condus de cei doi tineri și l-a izbit lateral, impactul fiind extrem de puternic.

Șoferul BMW-ului, I.G.F. a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, dar și acordarea de daune morale în valoare de 1.400.000 de euro. De asemenea, City Insurance SA trebuie să achite despăgubiri civile către Ambulanța Gorj, dar și cheltuieli de judecată.

Iată ce au răspuns reprezentanții firmei UP Service Despăgubiri : ”Tocmai pentru a ajuta victimele accidentelor rutiere și pe rudele acestora, există Up Service Despăgubiri. Având o experiență de peste 3 decenii în recuperarea daunelor morale și materiale, în urma accidentelor rutiere, dar și a activităților de malpraxis, Up Service Despăgubiri îți este aproape cu servicii gratuite. O echipă de specialiști te ajută la fiecare pas, formată din medici specialiști, consultanți și avocați, încât evenimentele triste din viața ta să fie parcurse mai ușor.”

Iată hotărârea dată de către Judecătoria  Târgu Jiu la data de 18.03.2020:

http://portal.just.ro/318/SitePages/Dosar.aspxid_dosar=31800000000267611&id_inst=318

Sursa Gazeta Românească